Get support from Xavier Media
It is currently Sun Dec 08, 2013 3:12 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: question from newbie
PostPosted: Tue Nov 04, 2008 5:21 pm 
Offline
Rookie
Rookie

Joined: Tue Sep 16, 2008 4:25 pm
Posts: 14
Points: 0
I've create an easy html page and I wanted to attach it to my website. But no one link doesn't to that new page.
The page's name is, christmas-ornaments.html
I think maybe the problem is this symbol, -
Hope to get your advaice, friends.


Report this post
Top
 Profile Send private message E-mail  
Reply with quote  
 Post subject: Re: question from newbie
PostPosted: Tue Nov 04, 2008 6:11 pm 
Offline
XavierForum.com Admin
XavierForum.com Admin
Super VIP Member
Super VIP Member
User avatar

Joined: Tue Mar 15, 2005 4:37 pm
Posts: 1082
Location: Sweden
Points: 1500
Do you mean that no one at all are linking to your new page? Or that all your links to that page ends up broken?

/Andreas

_________________
Xavier Media®
Join me at LinkedIn | Get your latest blog post in your signature you too


Report this post
Top
 Profile Send private message  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Registered users: No registered users


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Portal » Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
[
SEO MOD © 2007 StarTrekGuide ]